Εκτύπωση
PDF

Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΝΔ Ελλάδος 2013 - Γύθειο

Συντάχθηκε απο τον/την ΝΟΑ.

Ο Ναυταθλητικός  Όμιλος Αιγίου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» συμμετείχε με οκτώ αθλητές στην κατηγορία των Optimist  στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδος, στο Γύθειο, με διοργανωτές την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας και το Δήμο Ανατολικής Μάνης, στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Λακωνίας, από 23 – 25 Μαρτίου, όπου αγωνίστηκαν 110 αθλητές 14 Ομίλων της Περιφέρειας.

Ο θαλάσσιος στίβος αποδείχτηκε αρκετά καλός και έτσι δόθηκε η δυνατότητα να διεξαχθούν συνολικά 7 ιστιοδρομίες ενώ την τελευταία μέρα, διεξήχθη μόνο μία ιστιοδρομία λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Στους συγκεκριμένους αγώνες προκρίθηκε μια αθλήτρια μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των Optimist, η Μαργαρίτα Ζαφειροπούλου  3η θέση στην κατηγορία κοριτσιών  ( 11η στην γενική κατάταξη ).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εξαιρετικά πήγε και η Ειρήνη Φιλιππάτου,  4η στην κατηγορία των juniors κοριτσιών στα optimist , η οποία δεν αγωνίστηκε την τρίτη μέρα λόγο ζημιάς που προκλήθηκε από άλλο σκάφος και ο Μιχάλης Δροσιάδης 11ος στην κατηγορία αγοριών optimist .

Όλα τα παιδία αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους.


Υπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα συνεχίζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή 09:30 – 16:30.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

  • στην Γραμματεία του ομίλου Ν.Ο. Αιγίου « ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» στο τηλ./ fax: 26910‐21231,
  • στον Έφορο Αθλητισμού κ. Τομαρά Γεώργιο :6977705210,
  • στον Αναπληρωτή Έφορο Αθλητισμού κ. Θεόδωρο Φιλιππάτο :6945721504,
  • στον Προπονητή κ. Προδρομάκη Ευστράτιο :6978972954
  • και στην ιστοσελίδα www.no-egiou.gr

rssfeed
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace Stumbleupon Digg MR. Wong Technorati aol blogger google reddit YahooWebSzenario

Καιρός

Δικτύωση: Facebook

Χάρτης πλοίων.