Εκτύπωση
PDF

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2018

Συντάχθηκε απο τον/την ΝΟΑ.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του  Ομίλου μας  καθώς και η κοπή της Βασιλόπιτας στο χώρο του Ν.Ο. και συγκεκριμένα στο καφέ Νησί. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και με μέλη που ξεπέρασαν τα 100 άτομα.

 

Η Γενική συνέλευση ξεκίνησε με ενημέρωση των μελών σχετικά με τα κάτωθι θέματα:

• Οικονομικός Απολογισμός 2017 και Οικονομικός Προϋπολογισμός 2018.

• Διαγραφή παλιών μελών και εγγραφή νέων μελών

• Αναφορά διαδικασιών και αποτελεσμάτων σε σχέση με την υλοποίηση του έργου της Τουριστικής Μαρίνας

Στην συνέχεια ακολούθησε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού με αφορμή τη βράβευση αθλητών από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΑ, αφού προηγουμένως έγινε ειδική αναφορά στις εξαιρετικές επιδόσεις τους, την χρονιά που πέρασε, κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Γιώργου Χριστόπουλου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της Βασιλόπιτας και την ευλογία από τον Πάτερ Πέτρο Κορδοτό και την εύρεση του φλουριού από την τυχερή της ημέρας και αθλήτρια του Ομίλου, Χριστοπούλου Παναγιώτα.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ομίλου Μανώλης Καραϊσκος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία τους στην εκδήλωση, δίνοντας ραντεβού στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist και Laser 4.7 που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ στις 24-25 Μαρτίου 2018

[widjetkit id=22]


rssfeed
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace Stumbleupon Digg MR. Wong Technorati aol blogger google reddit YahooWebSzenario

Καιρός

Δικτύωση: Facebook

Χάρτης πλοίων.