Εκτύπωση
PDF

ΣΧΟΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Συντάχθηκε απο τον/την ΝΟΑ.

 

 

 Από 15 Μαϊου 2015 θα λειτουργήσει νέο τμήμα στη Σχολή Ανοιχτής Θαλάσσης με εντατικά μαθήματα διάρκειας ενός μηνός για την χορήγηση , στους εκπαιδευόμενους , αναγνωρισμένου διπλώματος κυβερνήτου ιστιοπλοϊκού σκάφους και δελτίο αθλητή για να μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνες.

Εκτύπωση
PDF

Σχολή Optimist και Laser (κατηγορίες Τριγώνου)

Συντάχθηκε απο τον/την ΝΟΑ.

Ο ΝΟΑ λειτουργεί σχολή εκπαίδευσης αρχαρίων και προχωρημένων με σκάφη Όπτιμιστ.

Εκτύπωση
PDF

ΣΧΟΛΗ OPTIMIST- LASER

Συντάχθηκε απο τον/την ΝΟΑ.

ΣΧΟΛΗ OPTIMIST- LASER

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» λειτουργεί ως σχολή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης αρχάριων και προχωρημένων με σκάφη optimist.

Η εν λόγω σχολή, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 χρονών τα οποία θέλουν να γνωρίσουν την ιστιοπλοΐα.

Σκοπός της σχολής είναι η ενδεχόμενη ενασχόληση των μαθητών με τον πρωταθλητισμό και η συμμετοχή τους σε περιφερειακούς , διασυλλογικούς καθώς και σε Πανελλήνιους αγώνες.

Οι μαθητές ανάλογα με την πρόοδο τους αλλά και την σωματική τους διάπλαση , έχουν την δυνατότητα να μεταπηδήσουν αργότερα σε άλλες κατηγορίες του ομίλου, Ολυμπιακές και μη.

Εκτύπωση
PDF

Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης

Συντάχθηκε απο τον/την ΝΟΑ.

Η Ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης είναι ένα σπόρ που από τη μία πλευρά μπορεί να σου προσφέρει τις συγκινήσεις μιας συναρπαστικής ιστιοδρομίας όπου απαιτούνται γνώση της θάλασσας και των ανέμων, δεξιότητες, καλή φυσική κατάσταση, πνεύμα συνεργασίας και παιχνίδια τακτικής με τους αντιπάλους και από την άλλη ένα ταξίδι αναψυχής, μία απόδραση από τη καθημερινότητα με την οικογένεια ή και τους φίλους ανακαλύπτοντας τις παράκτιες ομορφιές της χώρας μας.

Καιρός

Δικτύωση: Facebook

Χάρτης πλοίων.